Nyheter från GynStockholm


Posted on 16th juli, by admin in Okategoriserade. No Comments

 

Feminae-GynStockholmFeminæ heter GynStockholms magasin som riktar sig till mottagningens patienter. Första numret tar upp angelägna ämnen som IVF, inkontinens och endometrios. Alla medverkande skribenter är verksamma läkare på GynStockholm. Behandlande läkare, Anna Almén Christensson, berättar om vikten av kontinuitet i relationen till patienten. Docent Folke Flam, medicinskt ansvarig, förklarar hur skonsam kirurgi kan göra skillnad för en patient som har fått skador i samband med förlossning. Dessutom ger Folke i en annan artikel en bild av svårigheten att inte kunna hålla tätt. Katarina Goude Barter har skrivit om när storken inte kommer och bidrar med sin expertis om barnlöshetsutredning och när det är dags att söka hjälp. Bo Anzén belyser hur det är att leva med sjukdomen endometrios och hur den mer säkert kan diagnostiseras med hjälp av en titthålsoperation, så kallad laparoskopi.

GynStockholm, som är en del av vårdkoncernen Cevita Care, finns idag vid S:t Göran i Stockholm, i Jakobsberg, Stuvsta, Kista Galleria samt Rimbo.

Huset Makalösa har föreslagit publikationens namn och ansvarat för formspråk och innehåll, textbearbetning samt trycksaksproduktion.Feminae-Skonsam-kirurgiFeminae-När-storken-inteFeminae-GS-Annons

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *